tilmelding til musikundervisning 2018/19

tilmelding sker elektronisk her på denne hjemmeside.

Ønsker du at få dit barn tilmeldt musikundervisning i Busses Skoles Musikkreds, skal du gå til tilmelding her.
Du skal have alle oplysninger om barnet klar, inden du går i gang (navn, adresse, hvilken dag der passer jer bedst osv.).

indmeldelse
Efter udfyldelse af tilmeldingsblanketten, skal der udskrives og indsendes en kopi til Busses Skoles Musikkreds og indbetales første rate musikundervisning plus årskontingent på 225,00 kr. Det samlede beløb står på blanketten efter udfyldelse.

Der skal betales inden 6 dage til:
MobilePay: 4022 0054 (Busses Skole) eller til Danske Bank: reg.nr. 4190  konto  4190226670

Skriv i overførslen: musik 18-19/barnets fulde navn

Send gerne blanketten pr. mail til:
[email protected], eller aflever den på skolens kontor (hvis der er lukket så stik den ind under døren :-)).

tilsagn om musikundervisning
Vi plejer at kunne tilbyde undervisning til alle, der ønsker det.

Lærerne mødes umiddelbart efter sommerferien. Her planlægger og fordeler de, de elever, der har ønsket at gå til musik i skoleåret 2018/19. Lærerne skriver til jer pr. mail umiddelbart efter mødet.
Hvis det mod forventning ikke lykkedes at finde en tid, tilbagebetaler vi selvfølgelig det indbetalte beløb.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Trine Willer
Busses Skole